Appar som organiserar din vardag

Känner du att din vardag är kaotisk eller behöver du bara lite bättre ordning? Det finns en hel djungel av appar till mobiltelefonen därute som säger sig kunna hjälpa dig att hålla koll på vardagen.

organiseraHär kan du läsa om några av de bästa organiseringsapparna till mobilen:

1. Gör listor med Wunderlist

Wunderlist är en lättanvänd app som låter dig göra listor av olika slag. Det går att lägga in ”att göra”-listor komplett med påminnelser och deadlines och du kan dela listorna med familjen eller kollegor. Appen finns tillgänglig för iOS, Android och Windows-telefoner. Men, om mobilen är trasig är det svårt att använda den vare sig för att skriva listor eller organisera vardagen. Hos Appfix fixar de allt från spruckna skärmar till buggar i systemet. Alltid prisvärt, snabbt och med 12 månaders garanti på alla reparationer.

2. Anteckna, skissa och mer med Google Keep

Google Keep är väl egentligen inte en app för organisering. Beroende på vad du vill göra är den så mycket mer. Här går att lägga in anteckningar, skisser, göra listor och mycket mer. Varje notering går att färgkoda för att dela in dem i olika kategorier. Eftersom det är Google är det dessutom lätt att integrera appen med Gmail och andra Google-tjänster för åtkomst på alla dina enheter. Google Keep finns för iOS och Android.

3. Håll koll på vardagen med Google Kalender

Om Google Keep är en app som låter dig göra massa olika saker förutom organisering är Kalender från samma företag en ren organiserings-app. Den är lätt att använda, överskådlig och precis som alla andra produkter från Google går den att integrera med alla dina enheter. I Kalendern är det lätt att hoppa mellan olika tidsperspektiv för att se vad du ska göra på lång och kort sikt.

4. Greppa privatekonomin med Tink

Bland appar för att få koll på och organisera din privatekonomi finns det ingen bättre än Tink. Appen är helt integrerad i det att du kopplar den mot dina vanliga bankkonton. Du får därefter kategorisera alla dina inkomster och utgifter och när du väl gjort det får du dem sammanställda och presenterade för dig på ett överskådligt sätt varje månad. Du kan på så sätt ska budgetar och hitta det enklaste sättet att få en bättre ekonomi om det skulle behövas.