Lager, näthandel och möbeljättar

Hur går det för näthandeln hos Ikea? Bättre och bättre menar man, något som ökar på försäljningen och tillväxten hus möbeljätten. Detta och smarta lager tillsammans med nya butikskoncept är en framgångsfaktor.

Har du startat en e-handel som vuxit till sig? Då behöver du förmodligen ett lagersystem för att hantera alla inkommande beställningar och ordrar. Med https://www.rmslager.se/lagersystem/pallstall/ har du pallställ för lagerinredning, med montering på köpet.

Ikea växer – behöver ännu större lager

online shoppingFöretag som verkligen behöver ett ordentligt lagersystem är inga andra är Zalando, Ikea, Amazon och andra nätjättar inom handel. Ikea är ett företag som ständigt ökar sin försäljning, sina marknadsandelar och inte minst sina fysiska varuhus. Dessutom ökar de konstant sitt utbud online. I en artikel i Dagens Industri går det även att läsa om hur de ökar stort i Storbritannien:

Den svenska möbeljätten Ikea går starkt i Storbritannien. Försäljningen har ökat med nästan sex procent till strax under två miljarder pund, motsvarande 23,5 miljarder kronor, för det brutna räkenskapsåret som avslutades den 31 augusti, rapporterar The Times – Dagens Industri

I The Times går det vidare att läsa om hur Ikea har ökat sin närvaro och försäljning i landet genom att förbättra inte bara sina varuhus men även genom att deras närvaro på nätet har förstärkts och att användarupplevelsen är förhöjd jämfört med några få år sedan. De prövar nu att köra med kontantfria varuhus på test på sina ställen runt om i landet, något som har visat sig vara succé om än tidskrävande att komma igång med. Även smarta högtalare och uppkopplade möbler är något som visat stort intresse hos köparna. Mer om detta här.